Gert Fokker
Hoveniersbedrijf

Aanleg van tuinen

Wilt u een strakke, moderne tuin die weinig onderhoud vraagt? Of juist een vrije tuin, waar de natuur de vrije loop heeft? Een klassieke tuin met een twist? Wij zijn er trots op dat elk van “onze” tuinen uniek is door de speciale wensen en de zorgvuldige uitvoering.

Niet alleen voor gazonaanleg, beplanting en bestrating kunt u bij ons terecht, ook voor de aanleg van een vijver, het neerzetten van een tuinhuis, blokhut of schutting draaien wij onze hand niet om. Wij staan voor u klaar!

Dit kunnen wij combineren met passende beplanting waar bijzondere en traditionele bomen, mooie heesters en vaste (klim)planten niet mogen ontbreken.

Wij richten tuinen in van verschillende prijsklasse en streven naar een mooie en betaalbare tuin voor iedere portemonnee.Wij werken samen met ervaren tuinontwerpers. Naast het ontwerpen van je tuin kunnen wij ook een bijpassend beplantingsplan maken.

Voorbeeld van een project

Aan de Soesterweg in Amersfoort hebben we een voor-, zij-, en achtertuin gerenoveerd. Het hele project is vooraf voorzien van een beplanting- en bestratingsplan. De klant had hierdoor een goed beeld van de werkzaamheden die we gingen uitvoeren.

Beplantingsplan

U kunt van ons een plan krijgen voor de beplanting. 

Beplantingsplan

Na het maken van een ontwerp wordt er een voorstel voor een beplantingsplan gemaakt.

Aanleg en resultaat

Hieronder kunt u zien hoe het resultaat is geworden van het uitvoeren van het bestratings- en beplantingsplan aan de Soesterweg in Amersfoort.

Over Gert

Gert werkt al meer dan 20 jaar als hovenier, een mooie tuin afleveren is dan ook zijn passie. Uw wens is zijn uitdaging!

Gert Fokker

Gert Fokker Hoveniersbedrijf

Hessenweg 68
3835 PL Stoutenburg
info@gertfokker.nl