Gert Fokker
Hoveniersbedrijf

Wat zeggen klanten over ons

We houden van tevreden klanten, daar doen we ons best voor. Maar wat zeggen klanten over ons?

Familie Nijhuis

Gert werd ons aanbevolen door kennissen en wij geven deze aanbeveling weer van harte door!

Aangezien wij zelf weinig ideeën hadden én het onze eerste echte tuin was, stelde Gert ons voor om met een tuinarchitect te werken uit zijn netwerk. Met die uitgewerkte plannen op zak ging Gert elke dag optimistisch te werk in onze tuin. Gert is een harde werker en een prettige persoon om rond het huis te hebben, hij denkt erg met je mee en pakt dingen gestructureerd aan. Hij heeft de werkzaamheden in onze tuin zo ingericht dat we ook zelf nog wat werk konden doen waardoor we financieel gunstiger uit kwamen. Vaak kregen we aan het einde van de dag “huiswerk” om samen te bespreken en te besluiten, zodat Gert daar de volgende dag mee verder kon. En waar we zelf geen idee hadden, was Gert zijn persoonlijke mening heel fijn! Het eindresultaat mag er zijn: netjes, strak en compleet. Wij kijken terug op een erg leuke tijd met Gert en ervaren veel plezier van onze tuin die alleen maar mooier wordt nu alles groeit en bloeit!
Project Arlar Hessenweg

Familie Arlar

Gert Fokker heeft onze tuin aangelegd. In alle gevallen was er duidelijk overleg. Doordat de tuin op het noorden ligt is het lastig om een duidelijk beeld te krijgen hoe dit in de zomer eruit ziet. Door vakkundig advies hebben we nu in de zomer en in de winter een fijne plek om te ontspannen.
Amersfoort Vathorst

Familie Schaaf

We genieten elke dag weer van onze tuin en zijn zeer tevreden met het ontwerp van Bureau SON en de aanleg door jou ervan.

Over Gert

Gert werkt al meer dan 20 jaar als hovenier, een mooie tuin afleveren is dan ook zijn passie. Uw wens is zijn uitdaging!

Gert Fokker

Gert Fokker Hoveniersbedrijf

Hessenweg 68
3835 PL Stoutenburg
info@gertfokker.nl